‘When to Watch for the Lord’s Return’ | Waarom kijken we juist nu uit naar Jezus’ komst voor de opname? | Updates april 2018 | Brief format voor achterblijvers

unnamedOnderstaande publicatie ‘When to Watch for the Lord’s Return’ geeft Bijbels gezien antwoord op de vraag waarom volgelingen van Jezus juist nu uitkijken naar de opname, ook wel ‘wegrukking’ genoemd (hier nader toegelicht), anderen hierover informeren en aansporen God nu voor redding en bekering te zoeken en zich geestelijk voor te bereiden op hun ontmoeting met Jezus. 

Het document ‘When to Watch for the Lord’s Return’ is een tekst om zelf na te slaan en met andere gelovigen te delen, maar ook om je te helpen met niet-gelovigen over deze unieke en belangrijke tijd in gesprek te gaan, evenals om te printen en achter te laten voor mensen van wie je verwacht dat ze bij de opname zullen achterblijven.

Zo weten we dat God de aanstaande opname (zoals hij al zijn handelen voorzegt) tevoren uitgebreid heeft laten optekenen in de Bijbel en wereldwijd heeft laten verkondigen door zijn volgelingen om mensen te informeren, instrueren en waarschuwen opdat ze voorbereid kunnen zijn.

Onderwerpen die in ‘When to Watch for the Lord’s Return’ o.a. aan de orde komen:

 • Wat houdt de evacuatie van gelovigen van de aarde voorafgaand aan de periode van veroordeling in?
 • Waarom gelovigen juist nu geinstrueerd worden naar Jezus’ komst uit te kijken
 • Israel’s vijgenboom profetie als profetisch markeerpunt
 • De laatste generatie als profetisch tijdraam
 • Vervulde profetieën en tekenen
 • Het laatste jubileumjaar (duurt voort tot mei 2018) markeert belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Israel (zie tevens onderstaand).
 • Vijandige tekenen en proclamatie van valse ‘vrede en veiligheid’ door wereldleiders
 • Tijdlijnen

Aansluitend vind je informatie specifiek bedoeld voor achterblijvers.

Downloads:

unnamed (1)

Israel’s 70ste jubileumjaar!

We bevinden ons op het moment van schrijven midden in een periode van twaalf maanden die uniek is in de moderne geschiedenis van Israël. Tijdens deze periode viert Israel een opmerkelijke reeks jubilea. Het begon allemaal in mei 2017 met de herdenking van de 50ste verjaardag van de hereniging van Jeruzalem en het eindigt in mei 2018 met de viering van het 70ste onafhankelijkheidsjaar van Israël. Deze historische gebeurtenissen markeren tevens:

 • 70 jaar sinds het VN-plan voor een Joodse staat
 • 100 jaar na de Balfour-verklaring
 • 100 jaar sinds generaal Edmund Allenby Jeruzalem bevrijdde van de Ottomaanse heerschappij
 • 120 jaar sinds het eerste zionistische congres in Basel bijeengeroepen werd door Theodor Herzl
 • 150 jaar geleden ontdekte Sir Charles Warren de oude stad van David

Dit laatste jubileumjaar markeert bovendien de Bijbels voorzegde ‘laatste generatie’ waarin belangrijke eindtijdgebeurtenissen (als de opname) plaatshebben die niet alleen betrekking hebben op Israel, maar op gelovigen en niet gelovigen wereldwijd.

Zie de toelichting hierop vanaf pagina 10 van ‘When to Watch for the Lord’s Return’:

 

Schermafbeelding 2018-04-06 om 09.52.26

Schermafbeelding 2018-04-06 om 09.52.43

Updates april 2018!

Deze video (en onderliggend studiemateriaal) van 17 april 2018 onderbouwt waarom Israel’s jubileumweken in april en mei 2018 gezien worden als een verwachtingsvolle tijd van Jezus’ terugkeer voor de opname in de context van het seizoen van Pinksteren dat tevens eind mei tot voleinding komt.

Hier download je een uitgebreide versie van onderstaande tijdlijn.

 

Schermafbeelding 2018-05-26 om 12.55.54

 

Profetische gebeurtenissen tussen Jezus’ kruisiging en hemelvaart (van rechts naar links weergegeven zoals bovenstaande tijdlijn, onderste regel):

unnamed (1)

Onderstaande video (en onderliggend studiemateriaal) van 27 april 2018 onderbouwt hoe de voltooiing van Jezus’ offer aan het kruis en belofte van zijn komst voor de opname zich nu aftekenen in de hemellichamen boven ons, gefundeerd in het Woord.

Schermafbeelding 2018-04-27 om 19.49.12

Een aantal opnamen uit deze video, zoals van Libra:

unnamed

We reisden de afgelopen twee jaar vanuit de Schrift van het Teken van Silo/Shiloh, via het Teken van Openbaring 12 op 23 en 24 september vorig jaar naar de voltooiing van Jezus’ offer zoals weerspiegeld in het astronomische teken Libra deze lente.

unnamed (1)

De stammen van Israel en bijbehorende astronomische tekens/kamers:

unnamed (2)

Waarom de scepter en heerschappij alleen aan Jezus toebehoort, een blik op zijn genealogie:

shiloh_lineage (1)

Brief voor achterblijvers

Indien je dit nog niet hebt gedaan, is het raadzaam dit brief format te downloaden t.b.v. het informeren en instrueren van degenen die naar je verwachting na de opname achter zullen blijven. In deze blog lees je hierover meer alsook over het treffen van geestelijke, praktische en medische voorzieningen t.b.v. je naasten.

 

5a66dd4b9b235b3c7edb3b2b387db678

Advertenties

Reacties zijn gesloten.

Maak een gratis website of blog op WordPress.com.

Omhoog ↑

%d bloggers liken dit: