Will I Am | Centraal in onheilige drie-eenheid met Obama en de Paus

De identiteit van Satan’s kopstukken houdt vele gemoederen in profetische kringen bezig. De Bijbel geeft geen specifieke beschrijving over hun naam of herkomst. Wel voorzegt de Bijbel wat hun drijfveren, karaktereigenschappen, werkwijze en uitwerkingen zijn evenals de numerieke kwalificatie om hen mede te identificeren. Dit artikel veronderstelt dat de Satan zich in de periode na de opname niet slechts in één persoon, maar primair in drie personen (Openbaring 16:13-14) zal manifesteren, omringd door een systeem van antichristelijke leiders geleid door tien koningen (Daniel 7, Openbaring 17), als demonische manifestatie en tegenbeeld van de Goddelijke drie-eenheid van God de Vader, God de Zoon en God in de persoon van de Heilige Geest.

Het betreft deze drie personen: voormalige president van de VS Barack Obama als ‘eerste beest’ en eerste manifestatie van Satan na de opname, William als ‘antichrist’ zoon type en de Paus als ‘tweede beest’ en ‘valse profeet’ opererend als valse vertolking van de Heilige Geest.

Openbaring 16: 13 En ik zag uit de bek van de draak, uit de bek van het beest en uit de mond van de valse profeet drie onreine geesten komen, als kikvorsen.14 Dit zijn namelijk de geesten van de demonen 2 Thess. 2:9Openb. 13:1319:20, die tekenen doen en die uitgaan naar de koningen van de aarde en van de hele wereld, om hen te verzamelen Openb. 17:1419:1920:8 voor de oorlog van de grote dag van de almachtige God.

Schermafbeelding 2020-02-05 om 02.17.16Schermafbeelding 2020-01-24 om 09.14.08

Zo schetst  de Bijbel in 2 Thessalonicenzen 2:1-12 wanneer de ‘mens der zonde’ en eerste manifestatie van de onheilige drie-eenheid wordt geopenbaard, te weten nadat de ‘Weerhouder’ opererend in de bruidsgemeente tezamen met de geestelijk (nog) niet toerekenbaren is opgenomen.

1 En wij bidden u, broeders, door de toekomst van onzen Heere Jezus Christus, en onze toevergadering tot Hem, 2 Dat gij niet haastelijk bewogen wordt van verstand, of verschrikt, noch door geest, noch door woord, noch door zendbrief, als van ons geschreven, alsof de dag van Christus aanstaande ware. 3 Dat u niemand verleide op enigerlei wijze; want die komt niet, tenzij dat eerst de afval” ……

‘De afval’, ofwel de opname of strategische terugtrekking van de bruidsgemeente, grondtekst van ‘de afval’ hier toegelicht

…….. “gekomen zij, en dat geopebaard zij de mens der zonde, de zoon des verderfs; 4 Die zich tegenstelt, en verheft boven al wat God genaamd, of als God geëerd wordt, alzo dat hij in den tempel Gods als een God zal zitten, zichzelven vertonende, dat hij God is. 5 Gedenkt gij niet, dat ik, nog bij u zijnde, u deze dingen gezegd heb? 6 En nu, wat hem wederhoudt, weet gij, opdat hij geopenbaard worde te zijner eigen tijd. 7 Want de verborgenheid der ongerechtigheid wordt alrede gewrocht; alleenlijk, Die hem nu wederhoudt, Die zal hem wederhouden, totdat hij uit het midden zal weggedaan worden. 8 En alsdan zal de ongerechtige geopenbaard worden, denwelken de Heere verdoen zal door den Geest Zijns monds, en te niet maken door de verschijning Zijner toekomst; 9 Hem, zeg ik, wiens toekomst is naar de werking des satans, in alle kracht, en tekenen, en wonderen der leugen; 10 En in alle verleiding der onrechtvaardigheid in degenen, die verloren gaan; daarvoor dat zij de liefde der waarheid niet aangenomen hebben, om zalig te worden. 11 En daarom zal God hun zenden een kracht der dwaling, dat zij de leugen zouden geloven; 12 Opdat zij allen veroordeeld worden, die de waarheid niet geloofd hebben, maar een welbehagen hebben gehad in de ongerechtigheid.

Over het numerieke kenmerk van ‘het beest’ zegt de Bijbel in Openbaring 13:18:

18 Hier is de wijsheid: die het verstand heeft, rekene het getal van het beest; want het is een getal eens mensen, en zijn getal is zeshonderd zes en zestig.

In het aanvullend studiemateriaal lees je hoe de identificatie van Satan’s kopstukken is uitgewerkt en gefundeerd. Hierbij moet onderscheid worden gemaakt tussen enerzijds de grote groep wereldleiders die gestuurd worden door een geest van antichrist en de drie personen middels welke Satan zich na de opname primair zal manifesteren, de kopstukken van de ‘onheilige drie-eenheid’.

Laten we ons beschouwen wat de Bijbel ons leert over de eerste antichrist vertegenwoordiger, tevens veelvuldig als eerste ‘beest’ aangeduid. Openbaring 13:5-8 stelt: “Het beest kon zijn bek gebruiken voor grootspraak en godslasteringen, en dat tweeënveertig maanden lang. Het opende zijn bek en lasterde God, zijn naam en zijn woning en hen die in de hemel wonen. Het mocht de strijd met de heiligen aanbinden en hen overwinnen. Ook kreeg het macht over alle landen en volken, over mensen van elke stam en taal. Alle mensen die op aarde leven zullen het beest aanbidden, iedereen van wie de naam niet vanaf het begin van de wereld in het boek van het leven staat, het boek van het lam dat geslacht is.”

De Bijbel heeft diverse namen voor de antichrist mondstukken:

  • De kleine hoorn (Daniël 7:8)
  • De meedogenloze koning (Daniël 8:23)
  • De komende vorst (Daniël 9:26)
  • De eigenzinnige koning (Daniël 11:36)
  • De nietswaardige herder (Zacharia 11:17)
  • De mens van de wetteloosheid (2 Thess. 2:3)
  • De zoon van het verderf (2 Thess. 2:3)
  • De tegenstander (2 Thess. 2:4)
  • De ruiter op het wit paard (Openbaring 6:2)
  • Het beest (Openbaring 13-20) ca. 35 keer

Het is frappant dat ondanks dat het Bijbelboek Openbaring het vaakst geassocieerd wordt met Satan’s mondstukken, het woord ‘antichrist’ niet in Openbaring voorkomt; toch valt er veel over de antichrist in Openbaring 13, 16 en 17 te leren. De term ‘antichrist’ betekent in de volksmond zowel ‘tegen Christus’ als in de oorspronkelijke betekenis ‘in de plaats van Christus’. Het betekent nadrukkelijk niet dat de antichrist gelijk is aan Christus; hij is slechts een bedrieger, iemand die zich voor een ander uitgeeft, namelijk Jezus Christus; hij veinst en steelt Jezus’ identiteit en positie en zoekt aanbidding van mensen alvorens ze middels deceptie, verleiding en druk resonerend met hun zondige gedrag klem te zetten, afhankelijk te maken, te verdrukken en indien zij niet keren van hun zonden en God om redding aanroepen en volgen, te vernietigen en verdoemen.

De apostel Johannes, degene die het boek Openbaring heeft opgetekend, schrijft ons in hoofdstuk 13:

1 En ik zag uit de zee een beest opkomen, dat zeven koppen en tien horens had, en op zijn horens waren tien diademen, en op zijn koppen een godslasterlijke naam. 2 En het beest dat ik zag, leek op een panter, en zijn poten waren als die van een beer, en zijn muil was als de muil van een leeuw. En de draak gaf hem zijn kracht, zijn troon en grote macht.

In eerste instantie lijkt het onmogelijk te interpreteren over wie Johannes hier schrijft. Gelukkig heeft God ons het Bijbelboek Daniël gegeven waarin Daniël ons in detail laat zien wie Johannes hier in Openbaring 13 voor ogen heeft.

Zo’n 650 jaar voordat Johannes Openbaring schreef, kreeg Daniël een reeks visioenen van God, zoals van toekomstige wereldrijken. Daniël kreeg van God te weten wie er in de voor hem komende duizend jaar de wereld zou gaan regeren. Sterker nog, God liet Daniël zelfs weten wie er tijdens de grote verdrukking zou gaan regeren. In Daniël 7 krijgt Daniël een visioen waarin hij vier grote dieren uit de zee ziet opkomen. Het eerste is als een leeuw, het tweede als een beer, het derde als een luipaard/panter en het vierde dier was ongenoemd, maar schrikwekkend, gruwelijk, en uitzonderlijk sterk, met tien horens (horens duiden op autoriteit).

Vanuit een historisch oogpunt weten wij over wie Daniël schreef:

  • De leeuw vertegenwoordigt het Babylonisch rijk – 605 tot 535 v.Chr.
  • De beer vertegenwoordigt het Medo-Perzische rijk – 535 tot 330 v.Chr.
  • De panter vertegenwoordigt het Griekse rijk – 330 tot 63 v.Chr.
  • Het ongenoemde dier vertegenwoordigt het Romeins rijk – 63 v.Chr. tot 364 n.Chr.

Elk van deze wereldrijken verwierp de God van de Bijbel. Niet alleen dat; elke leider van genoemde rijken achtte zichzelf een god te zijn en dwong aanbidding van zichzelf bij mensen af. De visioenen die Daniël van God kreeg laten ons zien dat het beest, dat Johannes hier in Openbaring 13 uit de zee ziet opkomen, een toekomstig wereldrijk vertegenwoordigd. Dit toekomstig wereldrijk is een voortzetting van het vierde rijk uit Daniël 7, oftewel, het wordt gezien als het herstelde Romeinse rijk. Alleen zal dit rijk alle slechte en foute eigenschappen van de vier wereldrijken bij elkaar opgeteld bezitten. Dat Johannes het beest uit de zee ziet opkomen, geeft aan dat het beest voort zal komen vanuit de heidense wereld (de naties), dus niet vanuit het Jodendom.

In Openbaring 12 zien we een visioen van een grote rode sleur met zeven koppen en tien hoorns. Wie zegt de Schrift dat deze rode draak is? Satan. Hoe kan dat zijn? Omdat hij de vader is van alle verlorenen, zelfs het verloren volk van God. Jezus zei tegen de joden: ‘U bent van [uw] vader de duivel’ (Joh.8:44). Hij bewoont het lichaam van een draak met zeven koppen en tien hoorns. De zeven hoofden worden in zowel Daniël als Openbaring geïdentificeerd als Egypte, Assyrië, Babylon, Media-Perzië, Griekenland, Rome en, nu, een nieuw leven ingeblazen Rome. Ze zijn al geïdentificeerd. We hebben het over een rijk in onze tijd waarin al het zaad van de vorige wereldregerende koninkrijken die Israël veroverden, is verwerkt. De Schrift vertelt ons dat de hoorns 10 koningen zijn. We weten van de Club van Rome dat ze al vele, vele jaren van plan zijn 10 continentale afdelingen op planeet Aarde te maken, om de nationale en raciale grenzen op te heffen en een regering te vormen die deze grenslijnen overschrijdt, om te doen weg met deze divisies die oorlog veroorzaken. Maar Satan bewoont een lichaam van zeven koppen en tien horens, een drakenbeest. We weten dat de voorstanders van de Nieuwe Wereldorde dit al in hun hart hebben en de gefaseerde opbouw van dit 10-ledig koninkrijk reeds in hun beleidsplannen hebben beschreven. De eerste fase is de ‘draak’ van Openbaring 12; de tweede fase is het ‘beest’ van Openbaring 13. We zien hier dat deze tegenstander, die de Bijbel Satan noemt, een lichaam van de hele verloren mensheid bewoont en dat wanneer het Nieuwe Testament over het Beest spreekt, het geen individuele mens identificeert, het identificeert dit zevenkoppige, tienhoornig beest.

Volgens Openbaring 17:10 vertegenwoordigen de zeven koppen van het beest, zeven koningen of heersers, ofwel zeven wereldrijken:

10 En het zijn ook zeven koningen; de vijf zijn gevallen, en de een is, en de ander is nog niet gekomen, en wanneer hij zal gekomen zijn, moet hij een weinig tijds blijven.

De vijf die op het moment van schrijven door Johannes reeds gevallen waren, betreffen: 1) Egypte, 2) Assyrië, 3) Babylonië, 4) Medo Perzië, 5) Grieken. De zesde, die nog aan de macht was, was Rome. De zevende moet nog komen, welke Bijbelleraren het herstelde Romeinse Rijk noemen. De tien horens met daarop tien diademen geven aan dat het beest een wereldfederatie vertegenwoordigt waarover tien koningen oftewel tien regionale staatshoofden (geleid door een geest van antichrist) zullen regeren. In diverse publicaties van internationale overheden is een toekomstige onderverdeling van de wereld in 10 mogendheden al te herkennen. Op zijn zeven koppen staat een godslasterlijke naam. Het beest zal zich na succesvolle infiltratie als machthebber manifesteren die alle wereldmacht en God’s gezag voor zich opeist, doorvertaald in geestelijke strafwetten, hier toegelicht. Uiteindelijk zal het de draak, oftewel Satan zelf zijn die het beestsysteem zijn kracht, troon en grote macht geeft. Hij zal de antichrist mondstukken volledig bezetten.

Vanuit een Bijbels wereldbeeld kunnen wij met zekerheid zeggen dat bijvoorbeeld Adolph Hitler zijn kracht, troon en macht aan Satan te danken had. Het nazi regime was, achteraf herkenbaar, een door Satanisten geleide cultbeweging. Zo zijn er vanuit de geschiedenis nog meer voorbeelden van totalitaire leiders opererend vanuit een geest van antichrist. Echter, de Bijbel stelt dat alle, door Satan geïnspireerde en bekrachtigde wereldleiders bij elkaar opgeteld niets zijn in vergelijking met de antichrist mondstukken die Satan na de opname zal doen opkomen. Deze zullen Satan’s ‘meesterwerk’ zijn!

Waar Satanisme nu nog min of meer achter gesloten deuren plaatsheeft en zich voor velen ongemerkt geestelijk, politiek en juridisch niettemin stevig infiltreert, wordt Satanisme richting de massa nu nog verhuld verspreid middels o.a. symbolen, media entertainment en gesluierde religies en zal Satanisme pas na de opname geopenbaard worden. Het openlijk aanbidden van Satan en het beest zal tijdens de verdrukking namelijk de normaalste zaak van de wereld zijn, zich openlijk manifesteren en zelfs in wetten worden bekrachtigd. Satan zal de antichrist mondstukken en een platform geven om de enige waarachtige God van de Bijbel tot het uiterste te lasteren, mensen aan zich te binden en te laten onderwerpen. Hij is erop uit de mensheid van Jezus Christus af te houden en de aanbidding die Jezus toebehoort weg te leiden alvorens hen in zonde vast te zetten, te verdrukken en nadien te willen vernietigen. Hetgeen Satan nu in zijn ambitie tegenhoudt en hierin beperkt, is Gods beperkende of weerhoudende invloed op aarde d.m.v. de Bijbel, de Heilige Geest en trouwe gelovigen, de gemeente van Jezus Christus.

Jezus zei van zijn ware discipelen dat zij het zout en het licht van de aarde zijn. M.a.w. dat de kerk van Jezus Christus een bepalend factor is op het wereldtoneel die de waarheid verkondigt en het goede bewaart; 2 Thessalonicenzen 2:6-7 leert ons dat oa. de aanwezigheid van de kerk op aarde, de antichrist thans actief weerhoudt zich openlijk te manifesteren. Tijdens de verdrukking, wanneer het zuiverste zout en meest heldere licht van de aarde niet meer aanwezig zullen zijn na vertrek van de bruidsgemeente en laatste uitreddingsacties (als in de dagen van Lot), zal Satan nagenoeg ongeremd zijn in het lasteren van God en in het verleiden en misleiden van de mensheid.

De apostel Paulus schrijft in 2 Thessalonicenzen 2 dat de antichrist zichzelf zal verheffen boven al wat God genoemd of als God vereerd wordt, zodat hij als God in de tempel van God gaat zitten en zichzelf als God voordoet (met de tempel wordt zowel het menselijk lichaam bedoeld, als de corporale gemeente, als de te bouwen derde Joodse tempel in Jeruzalem). Hij zal aanvankelijk als vredestichter optreden, mensen voorspoed en zekerheden beloven en geestelijke assimilatie en eenheidsreligie omarmen, als ware hij de enige die vrede in de wereld en met name in de brandhaard in het Midden-Oosten en in Israel en Jeruzalem lijkt te kunnen bewerkstelligen. Hij zal volgens Daniël 9 een vredesverbond met Israël bevestigen waardoor Israël de offerdienst in de tempel kan herstellen en er een duurzaam vrede tot stand lijkt te komen die een einde maakt aan decennia van oorlog en strijd aldaar.

De antichrist zal de hele wereld bijeen brengen o.l.v een centrale wereldregering en een ‘één-wereld-religie’ waarbij in eerste aanleg ‘er zijn meerdere wegen naar de hemel’ als geestelijk adagium zal gelden. Nadat hij de hele wereld in zijn macht heeft, zal hij de derde tempel in Jeruzalem binnengaan en daar verklaren dat hij zelf God-almachtig is.  Niet alleen van Joodse mensen zal hij exclusieve aanbidding eisen, maar van alle mensen ter wereld zal hij hun denken, voelen en handelen volledig willen beheersen en aan zichzelf onderwerpen.

Het is op dit moment dat hij zijn masker laat vallen. Dan zal blijken dat Israël ernstig misleid is en een verbond met de duivel heeft gesloten en niet de messias. De kortstondige vrede door de antichrist bevestigd zal een grove leugen blijken, ingezet om mensen geestelijk in slaap te sussen en hen geestelijk en fysiek te ontwapenen.

Waar we niet overheen moeten lezen, is dat de antichrist door God aanzienlijke macht, tijd en ruimte wordt gegeven om tweeënveertig maanden lang te opereren (zelfs over natuurwetten en tijdsbepaling), maar dat deze geheel door God zijn bepaald en worden overzien. Met andere woorden….

God heeft alles onder controle 

Nadat ‘het beest’ het verbond met Israël verbroken heeft, zal hij onophoudelijk streven bekeerde Joden en niet-Joodse gelovigen die Jezus Christus als Redder, Heer en enige weg naar de Vader hebben aangenomen en volgen, te vervolgen tot vernietiging aan toe. ‘Het beest’ zal gelovigen overheersen en velen zullen hun leven moeten geven voor hun geloof in Jezus. Hun ziel en dus eeuwig leven zal bij God zijn veiliggesteld. De macht die aan het beest gegeven wordt over elke stam, taal en volk houdt in dat hij alle niet-in-Jezus-gelovende mensen, ofwel allen ‘van wie de namen niet zijn geschreven in het boek des levens van het Lam dat geslacht is, van de grondlegging van de wereld af’ middels deceptie, verleiding, manipulatie, verleiding, druk, dwang en controle aan zijn kant zal krijgen.

‘Van de grondlegging van de wereld af’ is een zinsnede om even bij stil te staan. Al voordat God de aarde schiep stond het reeds vast dat Jezus Christus voor jou en voor mij gekruisigd zou worden.

1 Petrus 1:19-20 19 Maar door het dierbaar bloed van Christus, als van een onbestraffelijk en onbevlekt Lam; 20 Dewelke wel voorgekend is geweest voor de grondlegging der wereld, maar geopenbaard is in deze laatste tijden om uwentwil,

Laten we deze waarheid goed door ons laten doordringen en onszelf afvragen wat voor consequenties dit heeft op ons denken, op ons beeld van God, op ons beeld van onszelf, de wereld, en onze noodzaak tot redding….

Mattheüs 11:15 Wie oren heeft om te horen, die hore.

Hier hebben we wederom de bekende uitnodiging om datgene dat gezegd werd goed tot ons door te laten dringen. In de evangeliën horen wij Jezus dit zo’n acht keer zeggen.

Alle zeven brieven aan de kerken in Openbaring 2 en 3 eindigt Jezus met deze woorden: ‘Wie oren heeft, laat hij horen wat de Geest tegen de gemeenten zegt.’

Dat hier in Openbaring 13:9, evenals sinds hoofdstuk 4:1, de woorden ‘wat de Geest tegen de gemeenten zegt’ ontbreken, is wederom een goede indicatie dat de bruidsgemeente van Jezus (trouwe gelovigen en geestelijk niet toerekenbaren) niet aanwezig zal zijn tijdens de verdrukking, maar dat zij reeds opgenomen is voordat de verdrukking begint. Zoals elders op de site onderbouwd, zullen er bij de opname vele als onnozel, ontrouw, hypocriet en kwaadwillig aangemerkte gelovigen achterblijven. Zij worden in de Bijbel als ‘dienaars’ beschreven; hebben dus voorafgaand aan de opname Jezus wel om redding  aangeroepen, maar hem nadien niet gehoorzaamd. Zij zullen in de verdrukking aangezet worden tot actief en beproefd geloof in Jezus te komen en hem in woord en daad te volgen.

We krijgen in de Bijbel aldus een helder inzicht in de eigenschappen, intenties en uitwerking van Satan’s mondstukken, alsook van hun verstoorde verhouding met God die hen, ondanks hun rebellie, afvalligheid en grootheidswaanzin, volledig in zijn macht heeft. Alhoewel de identiteit van de voorgestelde onheilige drie-eenheid op dit moment nog niet volledig geopenbaard is, weten we dat zij thans zowel achter de schermen op hun toekomstige rolbezetting worden voorbereid als verhuld zelfstandig en soms zelfs gezamenlijk op het wereldtoneel optreden.

Johannes deelt in deze met ons:

1 Johannes 2:18 – “Kinderen, het is het laatste uur; en zoals u gehoord hebt dat de antichrist eraan komt, zijn er ook nu al veel antichristen gekomen, waaruit wij weten dat het het laatste uur is.”

1 Johannes 2:22-23 – “22 Wie is de leugenaar anders dan hij die loochent dat Jezus de Christus is? Dat is de antichrist, die de Vader en de Zoon loochent. 23Ieder die de Zoon loochent, heeft ook de Vader niet.”

1 Johannes 4:3 – “Elke geest die niet belijdt dat Jezus Christus in het vlees gekomen is, is niet uit God; maar dat is de geest van de antichrist, waarvan u gehoord hebt dat hij komt, en die nu al in de wereld is.”

En waar zijn werk op aarde neerkomt, is dat waar de goddelijkheid van Jezus niet erkend wordt, of waar niet erkend wordt dat God in Jezus op aarde gekomen is in het vlees – de incarnatie – om ons te redden van de gevolgtrekkingen van onze zonden, dan is er sprake van het werk van de geest van antichrist. Of, wat nu zeer actueel is, namelijk dat vanuit o.a. het Vaticaan beweerd wordt dat er meerdere wegen naar uitredding zijn en de God van de Bijbel en bijvoorbeeld de god van de Koran één en dezelfde zouden zijn. Zo’n bewering vanuit het beginsel van eenheidsreligie staat haaks op de bewering van Jezus in Johannes 14:6 waarin Hij zegt de enige Verlosser te zijn, te weten: “Ik ben de Weg, de Waarheid en het Leven. Niemand komt tot de Vader dan door Mij.”

Dus, nee, wij hebben nu nog niet persoonlijk te maken met het openlijke regime van dé antichrist van de tijd van beproeving, maar elke keer wanneer jij en ik te maken krijgen met iemand die beweert dat Jezus niet de enige echte God is, dan hebben wij te maken met de geest van antichrist. Elke keer wanneer jij en ik te maken krijgen met iemand die de incarnatie van Jezus loochent, dan hebben wij te maken met de geest van antichrist. Elke keer wanneer jij en ik te maken krijgen met iemand die beweert dat er meerdere wegen zijn om van de hel behouden te worden en in de hemel te komen, dan hebben wij te maken deze antichristelijke geest.

Dekmantel van vrede en veiligheid

We weten tevens vanuit het Woord dat de antichrist na de opname als vermeend vredestichter uit de chaos en destructie zal oprijzen en mensen onder een valse dekmantel veiligheid en voorspoed zal beloven, om aan deze valse beloften nadien dusdanig bindende voorwaarden te verbinden dat veel mensen hierin volledig verstrikt zullen raken. De Bijbel zegt: “Want wanneer zij zullen zeggen: Er is vrede en veiligheid, dan zal een onverwacht verderf hun overkomen, zoals de barensweeën een zwangere vrouw, en zij zullen het beslist niet ontvluchten” (1 Thessalonicenzen 5:3). 

Deze persistente berichtgevingen onder het mom van ‘vrede en veiligheid’ worden door wereldleiders reeds jaren verkondigd en nemen – evenals de druk op de opsplitsing van Jeruzalem als onderdeel van Trump en Kushner’s `Deal of the century’ – thans snel in getal en gewicht toe. Dit, terwijl de Satanistische, politieke wereldelite achter de schermen, in samenzwering tegen God en zijn creatie, de scenario’s van chaos, destructie en de nieuwe wereldordening van na de opname grondig voorbereiden. We zien hen hun rituele offers onder valse vlag publiekelijk uittesten en gretig het moment afwachten dat hun door God opgelegde beperkingen worden opgeheven.

Hier lees je een opsomming van hun aankondigingen.

Oorlogen, chaos, natuurrampen, aardbevingen en hongersnoden zullen na direct de opname en plotselinge wereldwijde destructie uitbreken (zie Mattheüs 24:7). De voorzegde opschaling van ellende zal voortduren tot de openlijk gevestigde antichrist na geveinsde vrede en hervorming van de wereldorde, de herbouwde tempel in Jeruzalem zal binnengaan en zal verkondigen dat hijzelf God is. Hij zal vereisen dat men uitsluitend hem aanbidt (zie 2 Thessalonicenzen 2:4; Mattheüs 24: 15). Op dat moment zal de ware God op deze positionering, in de Bijbel als ‘verwoestende gruwel’ aangeduid, reageren.

Wanneer mensen de antichrist, de “verwoestende gruwel” waarover gesproken is door de profeet Daniël, zien staan op de heilige plaats in de tempel van Jeruzalem (dit verwijst naar Daniel 9:27), dan zal hij een sterk bondgenootschap bevestigen met velen voor één profetische jaarweek, dus voor een periode van 7 jaar. De eerste helft van deze periode zal hij offers noch gaven laten aanbieden in de tempeldiensten. Boven op het altaar zal een valse afgod worden geplaatst totdat het aangekondigde einde van die verwoestende kracht komt.

In Mattheus 24:15 sprak Jezus hierover, zo’n 200 jaar nadat de eerste profetische vervulling van deze verwoestende gruwel had plaatsgehad. In 167 vóór Christus was door een Griekse heerser en voorloper van de komende antichrist, Antiochus Epiphanies genaamd, namelijk een altaar voor Zeus gebouwd boven op het altaar van brandoffers in de Joodse tempel in Jerusalem. Hij offerde ook een varken op het altaar in de tempel in Jerusalem. Jezus moet geprofeteerd hebben dat ergens in de toekomst een soortgelijke verwoestende gruwel plaats zou hebben in een Joodse tempel in Jeruzalem.

De meeste uitleggers van Bijbelse profetie geloven dat Jezus verwees naar de antichrist die aan de macht zal komen op gelijksoortige wijze als Antiochus Epiphanies dat indertijd deed. Dit wordt bevestigd door het feit dat sommige dingen waar Daniel over profeteerde in Daniel 9:27 nog niet plaatsvonden in 167 vóór Christus tijdens het voorval van Antiochus Epiphanies. Antiochus sloot bijvoorbeeld geen verbond van zeven jaar met Israël.

Openbaring 13:14 beschrijft hoe de antichrist een soort afgodsbeeld zal maken dat iedereen gedwongen zal worden te aanbidden (Mat 24:15; Dan 9:27; 12:11). De misleidende macht van de antichrist is tegen deze tijd zo groot en zijn bovennatuurlijke gaven zo overtuigend, dat het lijkt alsof hij het afgodsbeeld werkelijk tot leven brengt. Satan stelt hem zelfs in staat het beeld ‘adem’ en een ‘stem’ te geven, zo lezen we in het Woord. Maar adem alleen is geen leven, weten we. Alleen God kan leven geven. De gegeven stem zal hoogstwaarschijnlijk die van een demon zijn die op perfecte manier een menselijke stem imiteert.

Velen zullen denken dat ze met een manifestatie van de ware God te doen hebben omdat het afgodsbeeld spreekt. Voor hen gold immers altijd dat afgoden stom waren (Ps 115:3,5,7; 135:17). Massaal zullen mensen in aanbidding voor het valse beeld neervallen. De aanbidding van de antichrist is uiteindelijk bepalend voor leven of dood. Wie hem niet aanbidt, zijn merkteken weigert en hierin volhardt, zal achtereenvolgens van deelname aan het maatschappelijk leven en openbare voorzieningen worden uitgesloten, zij zullen verdrukking ervaren en nadien zelfs worden vervolgd tot de dood aan toe (vgl. Dn 3:5-6 en Openbaring 20).

Ons lichaam is God’s tempel

De verleiding en druk tot afgoderij, aanbidding van de antichrist en uiteindelijk de acceptatie van de ‘verwoestende gruwel’ zullen zich volgens de Bijbel niet alleen in de fysieke tempel van Jeruzalem, maar ook ten aanzien van ieder dan levende mens persoonlijk aandienen. De Bijbel omschrijft deze ‘verwoestende gruwel’ als het ‘merkteken van het beest’ (hier uitgebreid toegelicht).

In de Bijbel lezen we dat mensen als levende stenen en God’s tempel worden gezien (1 Kor 3:16-17). We begrijpen uit studie dat dit merkteken een onherstelbare genetische corruptie, een hybridisering zal inhouden van het menselijk DNA middels vermenging met genetisch materiaal van gevallen engelen, zoals tevens plaatshad in de tijd beschreven in Genesis 6.

Het fysiek veranderen van de tempel van de levende God in Jeruzalem, de belangrijkste plaats van aanbidding door de toekomstige antichrist, is waarlijk een “gruwel’ en zal zich dus tevens manifesteren in de lichamen van mensen die het ‘merkteken van het beest’ aanvaarden en hiermee openlijk hun loyaliteit aan de antichrist getuigen alsook Jezus als enige Verlosser afwijzen. Het menselijk lichaam wordt door God namelijk als zijn tempel en eigendom beschouwd waarin de Heilige Geest kan regeren naar de Schrift. Echter, bij acceptatie van het merkteken van de antichrist zal de drager genetisch niet langer in het evenbeeld van God zijn, maar gehybridiseerd en kan diegene niet meer van de hel gered worden.

1 Korinthiers 6:19-20 SVV Of weet gij niet, dat ulieder lichaam een tempel is van den Heiligen Geest, Die in u is, Dien gij van God hebt, en dat gij uws zelfs niet zijt? 20 Want gij zijt duur gekocht: zo verheerlijkt dan God in uw lichaam en in uw geest, welke Godes zijn.

We vinden de voorlopers van dit patroon behalve in Antiochus voorafgaand aan de opstand van de Maccabeëen ook terug in Haman, de antichristelijke antagonist en verrader van het Joodse volk in het boek van Esther (zij is tevens een typologie van de bruid van Jezus, hier toegelicht).  Zoals altijd geeft God mensen tevoren inzicht in hetgeen gaat gebeuren  (zie Amos 3:7) en zal zich een patroon uit het verleden herhalen, in uitwerking vergroot.

Prediker 1:9 Hetgeen er geweest is, hetzelve zal er zijn, en hetgeen er gedaan is, hetzelve zal er gedaan worden; zodat er niets nieuws is onder de zon.

De volgende 3½ jaar (1260 dagen) na deze ‘verwoestende gruwel’ in de tempel van Jeruzalem zal er aldus een ‘grote verdrukking’ plaatshebben als nooit tevoren; zelfs de Tweede Wereldoorlog, het regime van Stalin en de impact van andere historische, totalitaire leiders opgeteld, vallen hierbij volledig in het niet. Jezus voorspelde: “Want dan zal er een grote verdrukking zijn, zoals er niet geweest is vanaf het begin van de wereld, tot nu toe, en zoals er ook nooit meer zijn zal. En als die dagen niet ingekort werden, zou er geen vlees behouden worden; maar ter wille van de uitverkorenen zullen die dagen ingekort worden” (Mattheüs 24:21–22).

Deze tijd, waarin mensen volledig verward, ontworteld en perplex zullen zijn gezien alle chaos, destructie, oorlogen, bovennatuurlijke gebeurtenissen en manipulatie van tijd en natuurwetten, wordt in dit artikel op de site toegelicht.

Tijdens de grote beproeving zullen onnoemelijk veel mensenlevens verloren gaan en zal de aarde aan opeenvolgende verwoesting worden blootgesteld. Terwijl fysieke omstandigheden na de opname ineens drastisch zullen verslechteren en hoop in bestaande systemen, structuren en oude zekerheden snel zal vervagen, zullen er grote geestelijke oplevingen komen en talrijke mensen hun geloof hervinden en tot geloof in Jezus Christus komen (mede dankzij prediking van de twee groepen van 144.000 gelovigen, onderaan dit artikel op de site toegelicht). Velen zullen het vasthouden aan en uitdragen van hun geloof in Jezus echter met hun tijdelijke, aardse leven moeten bekopen. Het getuigen dat Jezus de enige Verlosser en Heer is, zal na de opname namelijk strafbaar worden en uiteindelijk resulteren in de doodstraf (Openbaring 20). Het tot het einde volharden in geloof in de Heere Jezus zal mensen evenwel toegang bieden tot eeuwig leven in de hemel met Hem en tot hereniging leiden met opgenomen familieleden en tijdens de verdrukking omgekomen medegelovigen.

God zal tijdens de tijd van beproeving de spreekwoordelijke touwtjes stevig in handen hebben, terwijl hij de ongelovige legers van de wereld onder de antichrist bijeen brengt om over de zonden van de mensheid te oordelen. De profeet Joël schreef het volgende over deze tijd “…[in die dagen en in die tijd] zal Ik alle heidenvolken bijeenbrengen en hen doen afdalen naar het dal van Josafat. Daar zal Ik met hen een rechtszaak voeren, vanwege Mijn volk” (Joël 3:2). Johannes beschrijft de veldslag als volgt: “En ik zag uit de bek van de draak [Satan], uit de bek van het beest [de antichrist] en uit de mond van de valse profeet drie onreine geesten komen, als kikvorsen. Dit zijn namelijk de geesten van de demonen, die tekenen doen en die uitgaan naar de koningen van de aarde en van de hele wereld, om hen te verzamelen voor de oorlog van de grote dag van de almachtige God… En hij verzamelde hen op de plaats die in het Hebreeuws Armageddon wordt genoemd” (Openbaring 16:13-16). Deze slag bij Armageddon (Harmagedon) is hier uitgebreid beschreven.

Op dit moment, 1260 dagen na de ‘verwoestende gruwel’ in Jeruzalem, zal Jezus terugkeren, zijn vijanden vernietigen en de wereld, die hem rechtmatig toebehoort, opeisen en volledig vernieuwen.

“En ik zag de hemel geopend, en zie, een wit paard, en Hij Die daarop zat, werd getrouw en waarachtig genoemd. En Hij oordeelt en voert oorlog in gerechtigheid. En Zijn ogen waren als een vuurvlam en op Zijn hoofd waren vele diademen. Hij had een naam, die opgeschreven was, en die niemand kent dan Hijzelf. En Hij was bekleed met een in bloed gedoopt bovenkleed, en Zijn naam luidt: Het Woord van God. En de legers in de hemel volgden Hem op witte paarden, gekleed in fijn linnen, wit en smetteloos. En uit Zijn mond kwam een scherp zwaard, opdat Hij daarmee de heidenvolken zou slaan. En Hij zal hen hoeden met een ijzeren staf. En Hij treedt de wijnpersbak van de wijn van de grimmige toorn van de almachtige God. Er stond op Zijn bovenkleed en op Zijn dij deze naam geschreven: Koning der koningen en Heere der heren. En ik zag één engel dicht bij de zon staan, en hij riep met luide stem naar alle vogels die hoog aan de hemel vlogen: Kom en verzamel u voor het avondmaal van de grote God, om te eten vlees van koningen, en vlees van oversten over duizend, en vlees van machtigen, en vlees van paarden en van hen die daarop zitten, en vlees van alle vrijen en van slaven, kleinen en groten. En ik zag het beest en de koningen van de aarde en hun legers bijeenverzameld om oorlog te voeren tegen Hem Die op het paard zat, en tegen Zijn leger. En het beest werd gegrepen, en met hem de valse profeet, die in zijn tegenwoordigheid de tekenen gedaan had, waardoor hij hen misleid had die het merkteken van het beest ontvangen hadden en die zijn beeld aanbeden hadden. Deze twee werden levend geworpen in de poel van vuur, die van zwavel brandt. En de overigen werden gedood met het zwaard van Hem Die op het paard zat, namelijk het zwaard dat uit Zijn mond kwam. En alle vogels werden verzadigd met hun vlees” (Openbaring 19:11-21).

Nadat de Heere Jezus heeft afgerekend met alle legers die hij in het dal van Harmagedon heeft bijeengebracht, zal hij met zijn heiligen (in de hemel opgenomen en nadien gestorven gelovigen) en de hemelse stad Jeruzalem op aarde terugkeren, duizend jaar lang samen met hen heersen en Israël volledig herstellen. Aan het einde van de duizend jaar zal de Satan nog een maal gelegenheid krijgen mensen van God te verdrijven en zal er een laatste oordeel plaatshebben over de volken en de resterende mensheid, wat gevolgd zal worden door wat de Bijbel ‘de eeuwige toestand’ noemt, die mensen ofwel bij God zullen doorbrengen ofwel van Hem afgezonderd in de eeuwig durende, en bewust ervaren hel (zie Openbaring 20-21). De Bijbelse beschrijvingen van de hemel en hel en noodzaak tot redding worden in dit artikel uitgebreid toegelicht.

 

Prins Will I Am 

Hier, in mijn voormalige blog Forthtell, lees je waarom Prins William naar mijn inzicht de meest waarschijnlijke kandidaat voor de toekomstige antichrist is.

The Duke Of Cambridge Visits Liverpool

Schermafbeelding 2017-11-19 om 12.06.26

Forthtell bevat diverse artikelen over zijn persoon en achtergrond evenals een uitgebreide lijst aan Schriftverwijzingen en bronnen. Je kunt het zoekmenu op de site benutten om deze te vinden.

Hier zie je een video over mijn blogs m.b.t. Prins William

Schermafbeelding 2017-11-19 om 12.22.49

Will I Am afgebeeld in het ‘Laatste Oordeel’ van Michelangelo in de Sixtijnse Kapel te Rome in de positie van Sirius, de Hondsster t.o.v. Orion als gepositioneerd in de astronomische Zilveren Poort tijdens de jaarlijkse zomer zonnewende en t.t.v. Jesus’ kruisiging.

Schermafbeelding 2019-11-15 om 10.11.30Last_Judgement_(Michelangelo)

De astronomische Zilveren Poort | 21 Juni jaarlijks | t.t.v. Jezus’ kruisigingGates-2-4POSTCrucifixion-1-4POSTING

London Canis Major layout | Corona crown topped ‘Fire of London’ pillar at the position of Dog Star Sirius

Bronnen inzake de antichrist:

YouTube video’s over Will I Am:

Divers tekstmateriaal Will I Am:

 Unholy trinity | Obama, William, and pope Francis

 

Door de antichrist te introduceren DNA corruptie middels het zogeheten ‘merkteken van het beest’:

 

Will I Am’s ware aard komt boven……

Daily Mail, 3 November 2017, William toont inmiddels steeds meer van zijn ware kleuren en denkbeelden; hij laat zich hier openlijk uit over vermeende ‘overpopulatie’ als ‘wereldbedreigend probleem’

45F41E0300000578-0-image-a-36_1509715369080

 

Toelichting op hoe William’s kandidatuur zich verhoudt tot Daniel 11:37-38 en op welke wijze bewust een valse identiteit is geconstrueerd van hemzelf en zijn ‘vrouw’ Kate teneinde mensen te misleiden.

We kunnen in Daniël 11 een aantal specifieke en opmerkelijke eigenschappen van de antichrist lezen. Zo luiden vers 37 en 38 als volgt: “37 Op de goden zijner vaderen zal hij geen acht geven, noch op de begeerte der vrouwen.” (St. Vert.-j) “38 In plaats daarvan vereert hij de god van de vestingen; met goud, zilver, edelstenen en andere kostbaarheden vereert hij een god die zijn voorouders nooit gekend hebben.”

Het antichrist criterium inzake ‘begeerte voor vrouwen’ lijkt William’s kandidatuur op het eerste gezicht uit te sluiten, ware het niet dat zijn publieke imago van ‘aantrekkelijke womanizer tot familieman’ zorgvuldig geconstrueerd is in deze richting. De werkelijkheid beneden de oppervlakte is hiermee volledig tegengesteld, zo blijkt uit research. Zo is Kate, zoals mijn blog op Forthtell illustreert, bijvoorbeeld niet als vrouw geboren, maar als man en dus transgender (zie o.a. hier nader onderzocht) naar voorbeeld van de Satanische afgod Baphomet, en zijn haar zwangerschappen duidelijk gefingeerd, hetgeen een bijzonder effectieve manier is om William’s ware identiteit en affiniteiten te maskeren en te pretenderen dat hij niet aan de Bijbelse antichrist criteria voldoet en hem tot het verkozen moment in ‘de schaduw’ te houden.

Update 30 juni 2018:

William’s recente bezoek aan Jordanië, Israel en de Palestijnse gebieden, waarbij hij zorgvuldig werd gepositioneerd als ‘diplomatieke prins’ en verbindende factor tussen strijdige partijen, een ‘boven de politiek staande’ boodschapper van ‘vrede en veiligheid’ en uitdrager van ‘interreligieuze coëxistentie’.

Op de achtergrond wordt het te bevestigen vredesverdrag waarover de profeet Daniel verhaalt in 9:27, hetgeen de antichrist na de opname zal bevestigen, inmiddels met vereende kracht voorbereid.

Nieuwsartikelen n.a.v. zijn bezoek die zicht geven op zijn toekomstige rol als valse ‘prince of peace’:

Schermafbeelding 2018-06-30 om 09.18.17

Schermafbeelding 2018-06-30 om 09.17.41

NINTCHDBPICT000416219716

Schermafbeelding 2020-01-24 om 08.22.13

Schermafbeelding 2020-01-24 om 09.14.08

 

 

Prince Charles’ COP26 reveal of UK Crown’s genocidal schemes

The article in full

Download the Ebook here

King Charles’ Terra Carta & Astra Carta initiatives

Ushering in the ‘beast system’ below and above

Website and pdf document

Astra Carta

Source and pdf summary

Zechariah’s women of wickedness

Reflected in the New York State flag and former Twin Towers, the capital of modern-day Babylon

The two women of Zechariah 5, carying wickedness (Athaliah, 2 Chron 24:7), typed after Pharaoh’s twin magicians Jannes and Mambres at the time of the Exodus (2 Timothy 3:8) and Rome’s founders Remus and Romulus.

Source image below

Babylon will be destroyed by the Lord’s establishment of his end times kingdom

Likely personified by the glorified Revelation 14:4 end times harvesters, a second Pentecost is pending

The enemy’s aspiring ‘king of hearts’ is ‘fishing for pearls’ in the harlot’s harbor

September 18th, 2023, an eighth-day ‘dedication ritual’ after the September 11th attack/birthing pattern. William, posing as the ark’s bow star, Sirius, the Revelation 22 bright morning star that reflects the Prince of Peace, Jesus.

Not always able to hide his slithering features (slide 5)

Reacties zijn gesloten.

Site gebouwd met WordPress.com.

Omhoog ↑